Nyugdíjprogramok

Nyugdíjprogramok

Nyugdíjprogramunk a megfelelő anyagi biztonságot fogja jelenteni nyugdíjas éveikben.

Várhatóan mindenki életében eljön az a pillanat, amikor nyugdíjassá válik. A nyugdíjas kort sokféleképpen képzelhetjük el, de van egy alapvető különbség nyugdíjas és nyugdíjas között, mégpedig az, hogy van, aki zavartalanul, gondoktól mentesen tudja élvezni nyugdíjas éveit, és van, akinek folyamatos anyagi problémákat okoz a megélhetés. Régóta fennálló tendencia az, hogy az átlagos öregségi nyugdíj és az átlagkereset között egyre jobban nő a különbség.

A megszokott jövedelmünk pótlásához, aktív korunk jövedelmének kb. 30%-át kell előteremtenünk inaktív korunkban is, annak érdekében, hogy ne kelljen megváltoztatni életszínvonalunkat.

Amennyiben olyan nyugdíjas időszakról álmodunk, amelyben nem kell napi anyagi gondokkal küzdenünk, hanem pénzügyi kiszolgáltatottság nélkül szeretnénk élvezni nyugdíjas éveinket, legfontosabb, hogy ennek pénzügyi alapjait már idejében elkezdjük megtervezni. Tudatosan kell építenünk azt az anyagi bázist, amely a megfelelő anyagi biztonságot fogja jelenteni számunkra nyugdíjas éveinkben. Ebben nyújt segítséget új nyugdíjbiztosítási szakértőnk.