Irodák

Irodák

Budapesten közel 2 millió négyzetméternyi “A” kategóriás irodahelyiség található, melynek többségét 1990 után alakították ki. A legtöbb irodahelyiség új építésű épületekben található, légkondicionálóval és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal, de nem ritkák a történelmi, eredetileg lakáscélú épületekben kialakított irodák sem.

A bérleti díjak árszínvonala még mindig az egyik legkedvezőbb Közép-Európában: az irodák átlag bérleti díja 17,9 euró volt 2007-ben. A budapesti irodaépítési láz ellenére az ingatlanfejlesztők és ügynökségek számára nem probléma a bérlők megszerzése: csupán az irodahelyiségek 10%-a áll kihasználatlanul.

A Budapest.com kizárólag a legjobb, minőségi szolgáltatást nyújtó budapesti ingatlanközvetítő vállalatokkal áll szoros együttműködésben.

Warning: Unknown: open(/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session/sess_t0ljt3gas2afr2falekakbrl63, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session) in Unknown on line 0