Biztosítás

Biztosítás

A külföldi utazás nélkülözhetetlen kelléke az utasbiztosítás. A külföldön fellépő veszélyhelyzetek (poggyászkárok, betegség, baleset) esetén nyújt azonnali segítséget. Nagyon sok konstrukció és ajánlat közül választhatunk – fontos tudni, hogy a biztosítást mindig az utazás megkezdése előtt, még Magyarországon kell megkötni.

Külföldi munkavállaláshoz nem köthető utasbiztosítás, mint ahogy az életvitelszerű egyéb külföldi tartózkodás idejére sem. A betegbiztosítás esetében nem számít biztosítási eseménynek a meglévő betegség külföldi kezelése, illetve a terhességgel kapcsolatos események, komplikációk.

Poggyászbiztosításnál a biztosítók kizárják a kockázatból a nemesfémeket, gyűjteményeket, szőrméket, készpénzt és sporteszközöket.

A biztosítás kiválasztásánál érdemes a biztosítók honlapjain lévő kalkulátorok segítségével megkeresni az ideális ajánlatot - más és más szolgáltatásra van szükségünk például egy rövidebb időtartamú európai városlátogatás alkalmával, mint mondjuk egy hosszabb ázsiai körút során.

Biztosítási partner:

Utazási biztosítás from Worldnomads.com