Dunakanyar Helikopter túra

Dunakanyar Helikopter túra

Csodálja meg Magyarország egyik leggyönyörűbb tájegységét egy felejthetetlen program keretei közt.

A túra Budapesti transzferrel kezdődik. Sofőrje egy Ön által kijelölt Budapesti helyszínről egyenesen a Budaörsi repülőtérre szállítja. A helyszínen egy pohár pezsgő fogja várni, hogy élménye megfelelő hangulatban kezdődjön. Innen egy 4 fős privát helikopter fedélzetén indul majd Budapesttől északi irányba csodálatos tájak felé. Az első város Budapest határai után a gyönyörű Szentendre lesz. Csodálja meg a művészek városát felső perspektívából, amint a helikopter áthalad a főbb látványosságok felett és csodálja meg a Szentendre szigetet, ami a város mellett kezdődik, és a Dunakanyar hosszában nyúlik végig.

A túra Szentendrétől Visegrád irányába folytatódik tovább. Az út a magasztos Pilis hegység látványát tárja majd Ön elé, a helikopter fedélzetéről tökéletes kilátás nyílik majd a hegyekre. Visegrád fölé érkezve a város névadó vára fog a szem elé tárulni, mely a Visegrádi hegy csúcsán terül el.
A Dunakanyar utolsó városa Esztergom, ahol a város nevezetességének számító Esztergomi Bazilika lesz a főszereplő. A túra folyamán megannyi gyönyörű mecsetben és a várhegyen fekvő Esztergomi Várban gyönyörködhet. A pilóta a lehető legalacsonyabban fog repülni, hogy alaposan szemügyre vehesse Magyarország egykori koronázó városának látványosságait.
Budapest felé menet az útja ismét a Pilis hegység felett viszi el, így a érkezés előtt még egyszer megcsodálhatja Magyarország csodálatos természeti adottságait és a Duna kanyart.

Az ár tartalmazza:

  • Transzfer szolgáltatást, privát autóval a szállásától/otthonától a Budaörsi repülőtérig
  • Transzfer a repülés után, vissza a szállásához/otthonához
  • Érkezéskor egy pohár pezsgő várja a vendégeket
  • 50 perces sétarepülést egy 4 személyes repülőgéppel
  • Ajándék videofelvételt a teljes utazásról

Árak

Dunakanyar AirCruise
1 & 2 fő 350 000 HUF
3 fő 375 000 HUF

Foglalás>>>

Foglalását kérjük küldje meg részünkre a tours.mailbox@budapest.com e-mail címre. Foglalásának visszaigazolását legkésőbb 1 napon-, de jellemzően 3 órán belül megküldjük Önnek!