Bécsi AirCruise

Bécsi AirCruise

Vegyen részt egy Bécsi városnézésen Budapestről a lehető leggyorsabban, és a legexkluzívabb módon, egy magánrepülőgép fedélzetén!

A túra Budapesti transzferrel kezdődik. Sofőrje egy Ön által kijelölt Budapesti helyszínről egyenesen a Budaörsi repülőtérre szállítja. A helyszínen egy pohár pezsgő fogja várni, hogy élménye megfelelő hangulatban kezdődjön. Innen egy 4 fős privát repülőgép fedélzetén indul majd nyugat felé egyenesen Bécs mesés városa felé.

A 1,5 órás repülőút alatt felfedezheti Nyugat-Magyarországot a repülőgép kabinjából. A felhők közül láthatja akár a híres Turul szobrot Tatabányán, és a gyönyörű Pannonhalma városát is. Az Osztrák határ felett való átrepüléskor a Fertő-Hanság Nemzeti Park és a Fertő Tó lélegzetelállító látványa nyílik a szemlélő elé. A tó Magyarország és Ausztria határán fekszik, és tájvédelmi körzetek szegélyezik minden irányból. A repülő végül a Schwechat repülőtéren ér földet, ahol lesz egy kis ideje kinyújtóztatni tagjait mielőtt kezdetét veszi a részletes városnéző túra.

A privát városnézés egy exkluzív autóval történik. Idegenvezetője minden fontos információt és érdekességet megoszt majd Önnel a város nevezetességeiről és történelméről. A 6 órás városnéző túra során közelebbről veheti szemügyre a Belvedere épületét, a méltóságteljes Szent István-székesegyházat, és a Schönbrunn Kastélyt. A túra a főbb látványosságokon kívül bemutat néhány kevésbé ismert bécsi látványosságokat is mielőtt visszajuttatja Önt magánrepülőjéhez.

Budapest felé vezető útján ismét lehetősége lesz végigtekinteni a két város közti leggyönyörűbb tájakon. Készítsen annyi fotót amennyi csak jól esik, a pilótája külön ki fogja emelni a különleges helyeket amit az út során láthat.

Az ár tartalmazza:

  • Transzfer szolgáltatást, privát autóval a szállásától/otthonától a Budaörsi repülőtérig
  • Transzfer a repülés után, vissza a szállásához/otthonához
  • Érkezéskor egy pohár pezsgő várja a vendégeket
  • 6 órás városnéző túrát Bécs városában
  • 2* 1,5 órás sétarepülést egy 4 személyes repülőgéppel
  • Ajándék videofelvételt a teljes utazásról

Árak

Dunakanyar AirCruise
1 fő 860 000 HUF
2 fő 880 000 HUF
3 fő 890 000 HUF

Foglalás>>>

Foglalását kérjük küldje meg részünkre a tours.mailbox@budapest.com e-mail címre. Foglalásának visszaigazolását legkésőbb 1 napon-, de jellemzően 3 órán belül megküldjük Önnek!