Balaton AirCruise

Balaton AirCruise

Csodálja meg a „magyar tengert” a lehető legszebb szemszögből, egyenesen a felhők közül!

A túra Budapesti transzferrel kezdődik. Sofőrje egy Ön által kijelölt Budapesti helyszínről egyenesen a Budaörsi repülőtérre szállítja. A repülőtéren, a járművel való megismerkedés előtt, egy pohár pezsgővel köszöntik, majd kezdetét veszi egy felejthetetlen élmény. A 4 személyes repülőgép Budapesttől nyugat felé, a Balaton irányába halad lélegzetelállító tájak felett. Közép-Európa legnagyobb tavához érve, engedje, hogy az ismét elkápráztassa Önt és nézzen végig gyönyörű Nemzeti Parkjain és kisvárosain, egy privát repülőgép kényelmes üléséből!

A pilóta a lehető legalacsonyabban fog repülni, hogy Ön közelebbről csodálhassa meg Balaton csodálatos adottságait. A túra a Tihanyi-félszigetig az északi part mellett halad el, Tihany felett pedig betekintést nyerhet a város káprázatos természeti és ember alkotta kincseibe, mint a gyönyörű Belső-tó és a Tihanyi Apátság. Miután átrepült a félsziget felett, a repülőgép visszafordul, lehetőséget adva

Balaton déli partjának újrafelfedezésére is. A túra innen Budapest felé veszi majd az irányt, útközben pedig tovább gyönyörködhet Magyarország varázslatos tájaiban.

Az ár tartalmazza:

  • Transzfer szolgáltatást, privát autóval a szállásától/otthonától a Budaörsi repülőtérig
  • Transzfer a repülés után, vissza a szállásához/otthonához
  • Érkezéskor egy pohár pezsgő várja a vendégeket
  • 50 perces sétarepülést egy 4 személyes repülőgéppel
  • Ajándék videofelvételt a teljes utazásról

Árak

Nappali városnézés
1 fő 230 000 HUF
2 fő 245 000 HUF
3 fő 255 000 HUF

Foglalás>>>

Foglalását kérjük küldje meg részünkre a tours.mailbox@budapest.com e-mail címre. Foglalásának visszaigazolását legkésőbb 1 napon-, de jellemzően 3 órán belül megküldjük Önnek!