Privát rendezvények egy luxushajó fedélzetén

Privát rendezvények egy luxushajó fedélzetén

A tökéletes helyszínt keresed esküvőd, üzleti konferenciád, vagy banketted megrendezésére?

A város legnagyobb lapátkerekes rendezvényhajója rendelkezésedre áll mindennel, ami egy igazán felejthetetlen eseményhez szükséges.
A felújított hajó gazdagon díszített oldalakkal, míves bronzcsillárokkal, egyedi tervezésű szőnyegezéssel és a luxusjachtokról ismert faborítású fedélzettel garantáltan minden vendéget elkápráztat majd.
Tervezd meg és mi valóra váltjuk!
A vendéglátástól a személyre szabott dekoráción át a technikáig a teljes rendezést vállaljuk, hogy neked csak vendégeiddel kelljen törődnöd.

A Gróf Széchenyinél névre szóló lufik, személyre szabott díszítések és a város legjobb cukrászdáiból vásárolt míves torták biztosítják majd a fergeteges hangulatot bármilyen bulit is rendeznél a fedélzeten.
A kétszintes hajó 220 étkező vendég befogadására képes bőséges mozgástereket biztosítva, egy hatalmas terasszal, bárral, tánctérrel és két tágas teremmel, hogy a násznép egy percig se unatkozhasson.
Lépj a fedélzetre és fedezd fel a Gróf Széchenyi minden helységét bemutatónk keretében ahol minden részletre kiterjedő tájékoztatást kapsz majd, ötleteidet pedig megoszthatod profi kivitelezőinkkel.
Ezután már csak hátra kell dőlnöd és élvezned, ahogy megalkotjuk életed rendezvényét.

Férőhelyek száma: 350 fő
Ár: Megegyezés szerint
Indulási időpont: megegyezés szerint
Program időtartam: megegyezés szerint
Dátumok: egész évben elérhető

Foglalás

Személyes adatok
Program részletei
 

A transzfert annyi főre válasszák ki, ahányan azt igénybe szeretnék venni. (Az ár /fő értendő.)

Amennyiben több, mint 25 főre szeretne foglalni kérjük írjon a tours.mailbox@budapest.com címre.