Karácsonyi Dinner & Cruise élőzenével Szenteste

Karácsonyi Dinner & Cruise élőzenével Szenteste

Online foglalás

Legyen különleges a Szenteste! December 24-én igazi karácsonyi hangulatú hajókázással várjuk 2 időpontban 18:00 és 21:00 órától!

Szenteste a legtöbb ember otthon a családdal ünnepel, az üzletek és éttermek zárva tartanak délután. Ezt különleges karácsonyi hajós programot azon vendégeknek hoztuk létre, akik szeretnék egy multikulturális, de meghitt karácsonyi hangulatban ünnepelni december 24-én este a Dunán a feldíszített Európa hajón.

Budapest egy több arcú város. Ez a pörgő város egy kicsit lelassul éjjel, kigyulladnak a fények, és egy új város úszik elő a homályból. A program kifejezetten azoknak állítottuk össze, akik a fényben úszó város látványát szeretnék csodálni romantikus gyertyafényes légkörben, mindez időt egy romantikus vacsorával eltöltve, élőzenével. Az ételeket Molnárka Péter séf készíti.
A szalonzenét a Kodály Zoltán-díj nyertes Hungária Zenekar és Népi Együttes 3 tagja szolgáltatja, akik között megtalálható a világhírű hegedűművész Vidák Zsigmond, aki a Magyar Köztársaság Bronz Érdemkereszt büszke tulajdonosa.
Vegyen részt a 2 órás hajókázásunkon, melynek helyszínéül az ünnepi köntösbe öltözött EURÓPA hajó szolgál. Vacsora után megcsodálhatja a panorámát a hajó felső nyitott fedélzetéről.

Tartalmaz:

  • Meleg svédasztalos vacsora,
  • üdvözlő ital, egy pohár vörös vagy fehér bor / vagy sör / vagy üdítő, ásványvíz,
  • élőzene,
  • 2 órás hajókázás

Indulás: 17:30, 21:30, december 24
Időtartam: 120 perc
Találkozási pont: 17:00 és 21:00 óra, Duna Palota (H-1051, Zrínyi utca 5)

Árak:
Felnőtt: 20.800 HUF
Diák: 18.600 HUF

A programnál nem elérhető a transzfer opció.