Élményhajózás a DUNARAMA vízi limuzinnal

Élményhajózás a DUNARAMA vízi limuzinnal

Nem kérdés, hogy Budapest a Dunáról mutatja legszebb arcát. Fővárosunk kiváló földrajzi fekvésének köszönhetően a Dunán ringatózva egyszerre élvezheti a természetet, a budai hegyeket, a folyót, a világörökségi panorámát és az üzleti nagyváros közelségét. A Dunarama-élménytúra alkalmával, hajós városnézés során csodálhatja meg Budapestet.
A Dunarama vízi limuzin 10 fő befogadására alkalmas, nyitott és zárt résszel egyaránt rendelkezik. Kívül mahagóni borítást kapott, belső része is stílusosan illeszkedik a megjelenéséhez. Fedélzetén bőrülések szolgálják a kényelmet, az élményt pedig a pezsgőzés, illetve az igény szerinti catering-szolgáltatás és a minőségi zenelejátszás teszi teljessé. A két fős személyzet elegáns uniformisban áll az utasok rendelkezésére.

A Dunarama, ismert és kedvelt szolgáltatásaival személyre szabottan, a vendég igényeihez maximálisan alkalmazkodva áll rendelkezésükre:

  • Budapesti élményhajózás éjjel-nappal
  • Napfelkelte – naplemente élményhajózás
  • Dunakanyar túrák (Szentendre, Visegrád, Esztergom)
  • Hajóbérlés a legkülönfélébb alkalmakra (leány- és legénybúcsú, születésnap, fotózás, filmforgatás, meglepetés program)
  • Vízi-transzfer szolgáltatás Budapesten

*Előzetes foglalás szükséges!

Élményhajózás DUNARAMA vízi limuzinnal
ÁRAK
Dunarama: 50 perc / hajó 72 000 HUF
Dunarama: 25 perc / hajó 38 000 HUF

Báziskikötőink:
Pesti oldalon: Dock 8A, Vigadó tér
Budai oldalon: BudaPart - Kopaszi gát kikötő

Foglalását kérjük küldje meg részünkre a tours.mailbox@budapest.com e-mail címre. Foglalásának visszaigazolását legkésőbb 1 napon-, de jellemzően 3 órán belül megküldjük Önnek!