Craft Beer Cruise – Kézműves sör kóstolás a Dunán

Craft Beer Cruise – Kézműves sör kóstolás a Dunán

Online foglalás

A nemzetközi sörforradalom az 1970-es években az Egyesült Államokból indult, ahol mára elképesztő népszerűségre tett szert. A kisüzemi sörök új színt hoztak az addig szegényes sörkultúrába az innováció és a kísérletezés lehetőségét kínálva. A mára Magyarországon is egyre elterjedtebb különféle kézműves sörfőzdék megannyi üdítő különlegességgel szolgálnak, bizonyítva, hogy népünk sörkultúrája többé már nem merül ki a Sopronban és Kőbányán található sörgyárak közismert termékeiben.

Ismerd meg a hazai készítésű kézműves sörök széles palettáját egy felejthetetlen esti hajós városnézés keretében.
A kétórás körút során a város legszebb látványosságait csodálhatod meg egy Dunai hajó fedélzetéről, miközben a személyzet bevezet téged a sörkóstolás rejtelmeibe, az ország legkedveltebb sörfőzdéinek 5 különlegessége által. A város első sörkóstoló hajótúrája egyedi élményt nyújt a témában jártas sörszakértőknek és a kézműves sörökkel közelebbi ismeretségre vágyó laikusoknak egyaránt. Felszolgálónk rövid történetekkel vezet majd be Magyarország rövid, de annál gazdagabb sörtörténelmébe, miközben az 5 gondosan összeválogatott sörnevezetességből kínál egyenként 1,5 dl kóstolót. A megfelelő ízérzet érdekében a lágyabb söröktől a markánsabb aromák felé halad a kóstolás. A jól ismert láger és a búzasör után, az amerikai sörforradalom megtestesítője az IPA és a magyar kézműves sörök új műfajául szolgáló hopláger következik, a sort pedig egy testes, belga típusú porter zárja stílusosan. A sörpróbák közt sós snackek biztosítják, hogy frissen ízlelhess minden egyes specialitást.
A felszolgált sörök közül az utolsó választható. A könnyedebb, édes ízek kedvelői számára a gyümölcsös fekete ribizli sört, az igazi sörkalandoroknak pedig az erőteljes Flamand Portert ajánljuk.
A sörpaletta megismerése után kiválaszthatod kedvenc sörödet, melyből egy teljes palackot biztosítunk ingyen, amit a szabadon elfogyaszthatsz a hajó területén. Csodáld meg a város elképesztő, fényárban úszó panorámáját a hajó nyitott fedélzetéről, vagy helyezd magad kényelembe a klimatizált hajóbelsőben és élvezd a látványt új kedvenced társaságában!

Szomjas maradtál?
A hajó bárjánál elérhető teljes sörkínálatunk, ha nem tudtál velük betelni a kóstoló során.
A kézműves sörök jellemzően magasabb alkoholtartalommal bírnak, mint társaik. Fogyaszd őket felelősséggel!

Sörválasztékunk:

 • Láger:  Fóti Zwickl
 • Búzasör:  Rizmajer Búzasör
 • Hopláger: Keserű Méz
 • IPA: Flying Rabbit
 • Választható:
  • Porter: Horizont Flamand Porter vagy
  • Gyümölcssör: Stari Fekete Ribizli
  • 1 üveg sör ingyen

Árak:
Felnőtt: 9300 Ft
Diák: 8800 Ft


Dátumok:
Minden nap, naponta 19:00-kor, kivéve: február 14, augusztus 20, december 24 és 31.

Minden nap 22:00-kor:
Augusztus: 1.-31. minden nap (kivéve Augusztus 20.-a)
Szeptember: 1.- 30. minden nap
Október: 1.- 31. minden nap
November: 1, 2, 7, 9, 14, 16, 21, 23, 28, 30
December: 5, 7, 12, 14, 19, 21, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 30