Budapest városnézés Parlament látogatással
LiveGuide

Budapest városnézés Parlament látogatással

A városnézés során igyekszünk átfogó képet adni Budapestről, a magyar kultúráról és történelemről. A Lánchídtól elindulva a Margit hídon megyünk át Budára, majd a Duna-part és a Fő utca nevezetességei mellett elhaladva érkezünk a Várba. Itt egy séta keretében elhaladunk a Várnegyed legfontosabb látnivalói, többek között a Mátyás-templom és a Halászbástya előtt. Ezt követi a páratlan szépségű kilátás megtekintése a Gellért-hegyről, majd utunk az Erzsébet hídon át Pestre vezet. A Vásárcsarnok, a Magyar Nemzeti Múzeum és a Keleti Pályaudvar előtt elhaladva megállunk a Városligetben, a Hősök terén. Rövid sétát követően továbbindulunk a belváros irányába az Andrássy úton, az Állami Operaház előtt elhaladva, majd a Szent István Bazilika érintésével érkezünk a Kossuth térre. A neogótikus Parlament épületének meglátogatását követően a program a Néprajzi Múzeum előtt ér véget.

A túra időtartama: 4,5 óra

Választható nyelvek: angol, német, francia, spanyol, olasz (a túra magyar nyelven nem érhető el)

Indulási idők
Indulási időpontok
Április-Október hétfő kivételével minden nap 10.00
November-Március hétfő kivételével minden nap 10.00

Árak

Budapest városnézés Parlament látogatással
Jegyek
Felnőtt jegy (EU-s) 13 000 HUF
Felnőtt jegy (nem EU-s) 16 500 HUF
Gyerek (12 év alatt) 50%
Az árak /fő értendőek. A parlamentlátogatásnál személyi igazolvány, vagy útlevél felmutatása szükséges.

A megadott ár tartalmazza a „pick up” szolgáltatást is, azaz a program kezdete előtt 30 perccel – igény szerint – elmegyünk vendégeinkért Budapest közigazgatási területén belül az Ön által megjelölt helyre.
A megadott ár nem tartalmazza a Mátyás-templom és a Halászbástya belépődíjait.

Egy uniós szabályozás miatt az uniós és nem uniós állampolgárokra különböző belépődíjak vonatkoznak a Parlamentben. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő árat választja. A Parlamentbe történő belépéshez útlevél vagy személyi igazolvány szükséges. A látogatás lemondása 10 eurós költséget von maga után.

Foglalás:


Személyes adatok
Program részletei
Amennyiben több, mint 50 főre szeretne foglalni kérjük írjon a tours.mailbox@budapest.com címre.