Premier Fitness - Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Premier Fitness - Danubius Health Spa Resort Margitsziget

1138 Budapest, Margitsziget
Fürdő: Minden nap: 6.30 - 21.30 óráig; Fitness terem: Hétfőtől - péntekig: 06.30 - 21.30 óráig, Szombat - vasárnap: 8.00 - 20.00 óráig
Autóval az Árpád híd felől. Tömegközlekedéssel, a 26-os busszal az Árpád híd, vagy a Nyugati pályaudvar felől. (Halastó/Szállodák megálló.)
+36 1 889-4904

A "Danubius Premier" Margitsziget márkanév alatt valósult meg Budapest egyik exkluzív fitness centruma, amely 400 m2-en, gyönyörű, a Margitszigetre nyíló panorámával várja vendégeit. A korszerűen felszerelt, legmagasabb igényeket is kielégítő centrum célja a fizikai és lelki egészség megteremtése és megőrzése.

Szakképzett fitness instruktoraink segítségével Ön az általános erőnlét és állóképesség növelése mellett, a test mozgékonyságát, hajlékonyságát is fokozhatja, részt vehet aerobic óráinkon, egy előzetes állapot felmérés és konzultáció után elkészült, személyre szabott edzésterv segítségével.

Az igény szerinti folyamatos orvosi kontrollt, a nálunk működő dietetikus, kardiológus, belgyógyász, reumatológus illetve sebész orvosok biztosítják, valamint a szakképzett gyógytornászaink segítsége is igénybe vehető.


Parkolási lehetőség:
Az önkormányzat által üzemeltetett fizetős, szabadtéri parkolóban, vagy a szálloda garázsában bérlet váltható.