Magyar csokoládé kóstoló program

Program helyszíne: 1162 Budapest, Bekecs utca 22.
Program időpontja: 2019-01-01 - 2020-01-01

Ez egy kiváló program mindenki számára! A túra kezdődik a múzeum bejáratánál, a csokoládé szökőkútnál. Minden vendég egy finom édességet tart a csokoládé folyam alá, melyet ezt követően elfogyaszt. A Rákóczi Lovagteremben megtekinthetjük a Rákóczi festményeket, és egy különleges magyar csokoládét kóstolunk meg.
Közös sétát teszünk a Csokoládék terén, ahol a múlt századfordulóról láthatók kirakatok. Meghallgathatunk néhány érdekes történetet a csokoládéról és kóstolunk egy Gerbeaudból származó különleges csokoládét.
Meglátogatjuk a Rákóczi Pincét. Amikor az évszázados magyar butéliák között járunk, a magyar szellemet, a Pálinkát megkóstoljuk. A gyerekek, és 18 év alattiak csokoládét kapnak.
A látogatók saját csokoládét készítenek és fűszerezik chilivel, színes cukorkával, fahéjjal, kókusszal stb. Ezt egy különleges ajándékdobozba tesszük, majd a program végén hazavihető. Ez lehet egy tökéletes ajándék. Amíg a saját csokoládé megdermed, mindenki vesz egy csésze forró csokoládét, és helyet foglal a Filmmúzeumban, ahol érdekes rövidfilmet mutatunk be a csokoládéról. A film során lehetőség van különböző magyar csokoládék kóstolására. A film után elhangzik néhány érdekes információ, és ha bármilyen kérdés van, azt itt fel lehet tenni.
Meglátogatjuk a Stühmer Csokoládébolt hiteles másolatát, és válogathatunk Európa legjobb csokoládéiból a csokoládé boltban.
A modellbolt látogatása után terített asztal várja a látogatókat a Rákóczi Lovagházteremben, gyertyafényekkel. Különleges teák közül választhat. A múzeum specialitását, egy kiváló forró sütit szolgáljuk fel. Felnőtt vendégeink megkóstolhatják a desszertbort, és a gyerekek csokoládét kapnak.
A program végén vár egy csokoládé ajándék csomag.

Program tartalma:

  • Belépő a Csokoládé múzeumba
  • Különleges csokoládék kóstolása
  • A látogató saját maga is készíthet csokoládét
  • Film vetítés a csokoládéról és annak történelméről
  • Különleges tea és forró süti kóstolás a Lovagházteremben
  • A program végén csokoládé ajándék csomag
  • Időtartam: 2 óra

Magyar nyelvű túra
Időpontok:
Hétfő - 13:00
Kedd - 13:00
Szerda - 13:00
Csütörtök - 11:00
Péntek - 11:00
Szombat - 12:00
Vasárnap - 12:00

Ár: 6990 HUF / fő

Találkozó pont: Csokoládé Múzeum (1162 Budapest, Bekecs utca 22.)
Találkozási időpont: 10 perccel a program kezdete előtt

Fontos
Kérjük a foglalás előtt jelezze felénk amennyiben bármiylen étel allargia (pl.: mogyorofélék, glutén-, laktóz érzékenység) fennáll Önnél. Legkésőbbi foglalás: 24 órával a program előtt.

Az alábbi dátumokon a túra nem elérhető: Április 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23