Gyereknapi programok Budapesten

Program időpontja: 2019-05-24 - 2019-05-26

Május utolsó hétvégéje a gyermekeké. Számos programmal, koncertekkel, nyílt napokkal várják a család minden tagját Budapest több pontján. A következő porgramokat ajánljuk a figyelmükbe:

dm Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban
Május 25-én és 26-án minden a gyerekeknek és a gyerekekről szól. Halász Judit, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Kifli zenekar és Szalóki Ági koncertek, látványos bábelőadások, interaktív programok, közlekedésbiztonsági bemutatók és játékok fogják szórakoztatni a látogatókat. A rendezvényre a belépés 14 éves kor alatt ingyenes!
Bővebben>>

Családi Sportnap a Margitszigeten
Mozdulj együtt a családdal a margitszigeti Nagy-réten!
Készüljetek, mert május 25-én, egész nap rengeteg INGYENES sportolási lehetőséggel és koncertekkel várunk Titeket!
Családi tornagyakorlatok, különböző labdajátékok, küzdő sportok, szabadidős sportok, meghívott vendégek, fellépők, sportolók színesítik a programot.
Bővebben>>

13. Belvárosi Fesztivál - május 24 - 26.
5 helyszínen (Szabadság tér - Erzsébet tér -  Zrínyi utca - Vigadó tér - Belvárosi Piac)
Budapest több terén is a családoké lesz a főszerep egyszerre. A 3 napos fesztiválon számos koncert közül válogathatunk kedvünk szerint. Lesz kirakodó vásár, kézműves foglalkozás gyerekeknek, állatsimogató, fajátékok és még sorolhatnánk...
Bővebben>>

Városligeti Gyermeknap – Városliget, május 25-26.
Új helyszínekkel és új, még színesebb programokkal várják a család minden tagját a Városligetben.
Bővebben>>

Gyermeknap a Gyermekvasúton
1021 Budapest, Hűvösvölgy
2019. május 26-án vasárnap ismét színes gyermeknapi programokat kínálunk a gyerekeknek és családjuknak a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásánál. Ezen a napon a 18. év alatti gyerekek a MÁV Zrt. ajándékaként díjmentesen utazhatnak a Gyermekvasúton!
Bővebben>>

Gyerekfesztivál a Magyar Színházban
1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.,
2019. május 25-én 10-18 óráig
A 2019-es Gyerekfesztiválon ismét kézműveskedhetnek, hagyományos játékokat játszhatnak, táncolhatnak és énekelni tanulhatnak a gyerekek, megismerkedhetnek a 21. századi digitális színházzal, szabadtéri koncertet és bábelőadást láthatnak.
A színházban és a színház körül a gyerekeké a főszerep május 25-én!
Bővebben>>

Millipop-Kinder Gyermeknap
Lufieső, Arcfestés, Bohócshow, Gyermekkoncert..., hogy csak néhány fantasztikus programot említsünk. Látogassanak el a Millipopba és szerezzenek egy csodás napot gyermeküknek.
Bővebben>>

Gyermeknap az Óbudai autóbuszgarázsban
Az elmúlt évekhez hasonlóan egy napra idén tavasszal is megnyitja kapuit az Óbudai Divízió, ismertebb nevén az Óbudai autóbuszgarázs. A gyermeknappal egybekötött nyílt napra a gyerekek mellett természetesen várunk minden felnőtt érdeklődőt is. A színes programoknak köszönhetően garantált, hogy egyik korosztály sem fog unatkozni!
Bővebben>>