Vasúttörténeti Park

Program helyszíne: 1142 Budapest, Tatai út 95.

A Magyar Vasúttörténeti Park Budapesten a XIV. kerületben, a Tatai út 95. szám alatt található, amely világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. Különleges atmoszféráját a muzeális értékű vasúti járműkollekció, a gyönyörű parkosított környezet és a nosztalgia hangulat adja.

A múzeum területe alkalmas vállalati rendezvények, fogadások, gálavacsorák, komoly- és könnyűzenei koncertek, konferenciák, tréningek, termékbemutatók, kiállítások, családi napok és egyéb összejövetelek rendezésére akár szabadtéren, vagy a százéves épület csarnokában. A területi adottságok lehetővé teszik a rendezvények idő- és zajkorlátozás nélküli lebonyolítását. Mindezek mellett különleges szolgáltatásaink (pl.: kapubetörés mozdonnyal, parki sétányok mécsessel történő kivilágítása, mobil kerti vasút pálya felállítása) teszik felejthetetlenné az eseményeket.

A Park különböző helyszíneinek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelő terepet rendezvénye lebonyolítására. Színtereink könnyen alakíthatóak az egyedi igényeknek megfelelően, közben megtartva a nosztalgiahangulatot, vendégeinket visszarepítve a boldog békeidőkbe.