Vízitúrák a Tisza-tavon

Vízitúrák a Tisza-tavon

A természet egyedülálló szépsége pedig könnyedén megérinthet és magával ragadhat bárkit, még akkor is, ha ő maga nem is sejti, hogy ez előfordulhat, s talán észre sem veszi a pillanatot, amikor örök szerelembe esik azzal a világgal, ahol mi, emberek sem vagyunk többek mint egy fa, egy kő, netán, egy sündisznó…

Célunk

…2007-es alapításunk óta mit sem változott: visszavezetni az embereket a gyökereikhez, és megmutatni, milyen érzés eggyé válni a természettel. A kezdetektől mostanáig több ezer lelkes természetbarát vett részt túráinkon. Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan az idei évben is szilárd meggyőződéssel vágunk bele túráink szervezésébe. Szeretnénk ha minél többen jutnának el hozzánk, a vízre, egy sokak számára eddig ismeretlen, rejtélyes, gyönyörű világba.

Fiatal, de sokat látott túravezető csapatunk hétről járja különböző csoportokkal a Tisza-tó világát, melyet a nyári időszakban második otthonunknak tekintünk.

A következő idegen nyelveken beszélünk: angol, német, lengyel

Hajóparkunk

Poroszlón, az öko-turisztikai szempontból legjobb elhelyezkedésű településen található bázisunk.

3 illetve 4 személyes kenuink többségében 2-3 éves, kényelmes poliészter hajók. Evezőt, mentőmellényt, és korlátozott számban vízálló hordót is biztosítunk.

Komplex túraszervezést is vállalunk

Szállásfoglalás, ellátás, alternatív és kiegészítő programok, szervezés és túravezetés. Otthonosan mozgunk a Tisza-tavon és a partján is, szívesen segítünk bármiben, ami egy Tisza-tavi kikapcsolódáshoz köthető…