Tisza-tó

Tisza-tó

Tegyen egy képzeletbeli utazást egy különleges vízivilágban, az Alföld síkságán, a hömpölygő folyó és a tó találkozásánál!...Burjánzó ártéri erdők, sárgán aranyló homokpadok, holtágak, szigetek, öbölzetek, madarak ezrei köröznek a levegőben és bújnak a nádasokban…körülöttük csend és harmónia. A természet csodája a Tisza-tó.

Magyarország tenyérnyi területén bejárhatja Európa különleges Világörökségét, a Tisza-tavi Madárrezervátumot, romantikus csónaktúrákat tehet, kipróbálhatja szerencséjét a legendás halbőségéről ismert Tiszán.

S ha mozgalmasabb napokra vágyik jet-skí-t, motorcsónakot bérelhet kedvére, kerékpáron, lovon bebarangolhatja az apróbb falvakat, fürödhet termálfürdőkben, kóstolhat halászlevet, birkapörköltet és ellátogathat az ország cseresznyéskertjébe.

A Tisza-tó a természetközeli élmények esszenciája. Ha aktív kikapcsolódásra vágyik, a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat megszervezi kirándulását és kiszínezi üdülését. Keresse a garantált szolgáltatásokat nyújtó Vízi-Kerékpáros-Lovas és Gyalogos Túraközpontjainkat. A Túraközpontok jól működő kikötők, szálláshelyek és éttermek a Tisza-tó partján, a Hevesi Füves Pusztákon, a Borsodi Mezőségben, a Hortobágy és a Nagykunság találkozásánál és a Tisza folyó partján. Összesen 3-an, akik behálózva a régiót kínálnak speciális szolgáltatásokat a túrázók számára.


Warning: Unknown: open(/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session/sess_pc2270r7pjafl5oko052i2fm40, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session) in Unknown on line 0