Régimódi Vendéglő

Régimódi Vendéglő

2000 Szentendre Dumtsa Jenő utca 2
06/26-311-105
06/26-311-105

Szentendre Főterén a városközpontban, műemlékházban működik a századforduló hangulatát idéző Régimódi Vendéglő.

A régi ház adottságából fakadóan a földszinten és az emeleten is étterem található. A szép bolthajtásos földszinti termeket a régi magyar tájat ábrázoló akvarell képek díszítik, az emeleti étterem a polgári gazdagságot mutatja. A virágokkal díszített mediterán tetőteraszról a Duna és a város jellegzetes háztetői, templomtornyai láthatók.
Éttermünkben az alsó szinten 50, a felső szinten 100 vendéget tudunk fogadni, ehhez járul a 40 fős terasz és a 60 fős borpincénk és nyáron a 40 fős előkertünk is.
A vendéglő ideális lehetőséget biztosít családi rendezvények, esküvők, baráti társaságok, csoportok fogadására.
A ház szépsége ezeknél a rendezvényeknél tűnik ki igazán, mert kívánság szerint a különtermekben összeállított asztalok lehetőséget teremtenek a különleges, egyéni igények teljesítésére.
Széleskörű ételválasztékunkat régi szakácskönyvek receptjei alapján és különleges fűszerek felhasználásával állítottuk össze. Szárnyas-, borjú- és marha-, bárány- és vad-, illetve halkülönlegességekkel várjuk vendégeinket.
Az I. Kategoriájú éttermünk megkapta a magyarországon elérhető legnagyobb gasztronómiai elismerést a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség álltal adományozott Védnöki Táblát.
A kor követelményeinek megfelelően külön nemdohányzó és klimatizált termek állnak vendégeink rendelkezésére.

Májustól - októberig a főtéren árnyékos előkertünk működik.