Route 65 - Teke & Bowling Center

Route 65 - Teke & Bowling Center

8600 Siófok - Kiliti, Vak Bottyán U. 47.

Egy hely, ahol füstmentes környezetben érezheti jól magát kicsi és nagy, idősebb és fiatalabb. Egy hely, ahol családok, barátok és munkatársak önfeledt örömmel, hangyányi kárörömmel sportolhatnak. Egy hely, ahol ismeretlen emberek, sporttársakká, üzletfelekké, barátokká válhatnak. Egy hely, ahol bárki játszhat, aki elbírja a golyókat. Egy hely, ahol akkor is jól érezheted Magad, ha nem gurítasz. Két sport, amely úgy mozgatja át egész testünket, hogy észre sem vesszük, csak másnap. Mindez megtalálható Siófokon, a 65-ös főút mellett, a Kiliti városrész előtt. Hatalmas parkolónk buszok fogadására is alkalmas.  Dohányozni csak a teraszon lehet, ahol kényelmes kerti bútor fogadja a füstölni vágyókat.

Bárunkban minőségi italok közül lehet válogatni, isteni Villányi boraink vannak a Kovács-Harmat pincészet jóvoltából, sörcsapunkból a régi nagy kedvenc a DAB folyik, a koffein kedvelőket valódi, olasz, krémes Moak esspresso-val, fahéjas, lágy cappucino-val várjuk.

Teke pályánk 4 sávos, minősített versenypálya, bowling pályánk 2 sávos, 10-10 fő játékát biztosítja. Öltözőnkben, igény szerint, kényelmes ruhára válthatnak vendégeink. Váltócipőt biztosítunk játékosaink részére, 36-46 méretig, mivel a cipő cserekötelező, külön díjat nem számítunk fel érte! Saját cipő is hozható, kérjük tiszta talpú legyen.

Ezen felül még darts géppel, dominóval, sakk készlettel, társas játékkal várjuk a kikapcsolódni, szórakozni vágyó kedves vendégeket.

Nyitvatartás:
Hétfőtől - Vasárnapig 1600 - 2400