Marcipán Kávézó-Cukrászda

Marcipán Kávézó-Cukrászda

8600 Siófok, Fő u. 174-176

Cukrászda:  

Üzletünkben megtalálják mind a hagyományos, mind a saját recept alapján készült sütijeinket is, emellet naponta helyben készült friss pékáruink mellé kínálunk kávé-tea-forró csoki különlegességeket , melyet kellemes környezetben fogyaszthatnak el. Üzemünkben közel 70 féle süteményt állítunk elő, nagyobb hangsúlyt fektetve inkább a tejszínes jellegre,semmint a vajkrémre. Cukorbetegek részére a városban egyedülállóként nálunk kapható cukormentes sütemény. A nyári időszakban közel 60 féle főzött fagylaltot állítunk elő, néhányat cukormentes válzozatban is. Esküvőkre, rendezvényekre, legény-és lánybúcsúra készítünk alkalmi-figurás- és formatortákat, igyekezve minden kreatív kívánságot valóra váltani.  

Nyitvatartás:
Reggeliző / Cukrászda: Hétfőtől - Vasárnapig 5:30-21h

Kávézó:  

Emeleti kávézónkban kellmes környezetben és 2010.januárjától dohányzás mentes övezetben várjuk kedves vendégeinket, ahol megkóstolhatják házi specialitásaink mellett a megannyi kávé-tea és forró csokoládé kínálatunkat. Nyáron pedig teraszunkon élvezhetik egy hűsítő koktél vagy fagylaltkehely mellett a város nyüzsgő forgatagát.  A kávézó 2005-ben elnyerte a Kávéházak Versenyének közönségdíját, amelyre azóta is büszkék vagyunk.

Nyitvatartás:
Kávézó / Terasz: Hétfőtől - Vasárnapig 08-22h

Marci Pékség:  

A Marci Pékséget 1991-ben alapítottuk családi összefogással, a házunk szuterén szintjén egy kis méretű üzemmel 3 szakképzett pékkel. Rövid idő múlva átköltöztünk egy nagyobb, újszerűbb, több géppel berendezett üzembe, ahol korszerűbb körülmények között, a termékek jóval szélesebb skáláját tudtuk előállítani sokkal jobb minőségben. Ez a pékség sem elégítette ki teljes mértékben a vásárlói igényeket, ezért 2000-ben felépítettük a legújabb előírásoknak megfelelő üzemet, ahol a gépparkot oly mértékben tudtuk fejleszteni, hogy mind időben mind mennyiségben eleget tudtunk tenni a nyári szezonban megnövekedett igényeknek.

Üzletünkben minden nap 18 óra után néhány pékáru és kenyér fél áron kapható!

Szeretettel várjuk kedves vendégeiket egész évben!