Hotel Azúr Éttermei

Hotel Azúr Éttermei

Siófok, Erkel Ferenc utca 2/C.
info@hotelazur.hu
00 36 84 501 427

Régi igazság, hogy az embert a hasán keresztül lehet a legkönnyebben megfogni. Mi a Hotel Azúrban ennél többet szeretnénk elérni!
Arra törekszünk, hogy vendégeink kikapcsolódását a lehető legegészségesebb és legízletesebb, friss alapanyagból készült ételeinkkel segítsük, illetve tegyük teljessé. A magyar és a nemzetközi konyha ínycsiklandó ízvilágát varázsoljuk nap mint nap vendégeink asztalára.

A Balaton-régió és a tradicionális magyar borvidékek nemes nedűi pedig arra hivatottak, hogy méltó módon megkoronázzák az éttermünkben Önre váró kulináris élményeket! A különleges kávék, koktélok és sütemények mind-mind igazolják, hogy az "édes élet" is lehet egészséges, ha mértékkel éljük.

Gasztronómiai programjaink keretében borvacsorákon, nemzeti specialitásokat felvonultató gasztronómiai show-kon is részt vehetnek a nálunk pihenők.

Szeretnénk, ha a terített asztal mellett töltött idő alatt az étkezések értő műélvezetté nemesednének, s olyan emlékként maradnának meg, amit kedves Vendégeink jó szívvel mesélhetnek majd családi, és baráti társaságban egyaránt!