Camelot Középkori Étterem

Camelot Középkori Étterem

8600 Siófok Vécsey Károly u. 20.

A balatoni nyárban már jó ideje Siófok a "világ közepe", a városon belül pedig az Ezüstparton található Palace szórakoztató komplexum vonzza a legtöbb vendéget.

Az idén 23 éves létesítmény a Palace Dance Club megálmodásával született, azóta pizzéria, fagyizó, pálmafákkal övezett medencés kerthelyiség és egy közkedvelt középkori étterem is épült hozzá.

A Camelot korát idéző középkori étterem külsőségeiben is a lovagkort idézi: a bejáratnál kőből rakott kerítésen halad keresztül a látogató, akit odabent régmúlt idők hangulatát árasztó falak vesznek körül. Belépve rögtön udvari bolond csalogatja maga után a három méter magas páncéllovag mellett elhaladó hölgyeket és urakat a súlyos fa asztalokhoz. Az asztaltársaság ezt követően figyelemmel kísérheti, mint készülnek a fenséges fogások, hiszen azokat szemük láttára süti-főzi a szakács.

Az ínycsiklandó falatokat korhű ruhákba öltözött pincérek szolgálják fel fa- és cseréptálakban, melyekből a nemes társaság faétkészlettel vagy épp anélkül, puszta kézzel lakmározhat. A középkori dínom-dánomot a folytonosan mókázó udvari bolond vidám játéka, valamint az egykori mesterdalnokok méltó utódjaként fellépő lantosok, furulyások teszik teljessé.

A Camelot középkori étterem vállalja akár céges, akár magánjellegű rendezvények igazán hangulatos és zökkenőmentes lebonyolítását is. Előzetes megbeszélés után várjuk kedves vendégeinket.