Hungarospa Hajdúszoboszló

Hungarospa Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.
info@hungarospa.hu
(00-36) 52/360-039

A gyógyvíz ereje és egyéb gyógytényezők együttes hatása eredményezi, hogy ezrek lelnek nálunk gyógyulásra. Akik idegenkednek a természet nyújtotta gyógyulástól, bizonyosan megváltoztatják a véleményüket, ha a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben kezeltetik magukat.
A nyári főszezonban a strandturizmus hódít. A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Nyaranta százezrek nyernek felüdülést 13 medencéjében, köztük a hullám, pezsgő, gyerek és élménymedencékben. Májusban és szeptemberben a strand a vendégforgalomtól függoen csökkentett számú medencével üzemel.
A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdõ 2000-ben építette meg Magyarország elsõ vízi csúszdaparadicsomát. A strandról megközelíthetõ Aquapark 12 méter magas indítótornyából 9 különféle pálya közül választhatnak a lesiklás szerelmesei. 2002 nyarára több mint kétszeresére bõvült a park területe, ahol több izgalmas csúszda is található, mint például négypályás versenycsúszda, kamikaze, óriás csavarcsúszda, fekete lyuk, sodró folyó. A legifjabbakat a mini tengerparti világ várja. A vendégek kétórás vagy egész napos karszalagbelépõket válthatnak.
Kiegészítő szolgáltatások: kondicionáló/fitnessterem, étkezési lehetőség, szállás lehetőség. 2010. márciusában került átadásra az Aqua Palace élményfüdő épülete épülete, egy több emeletes fürdőtemplom, melyhez hasonlót nem található Európában. Hatalmas benyomást kelt mind a modern építészetével és a fürdő témáival. Egyedi élménymedencékkel rendelkezik: jégbarlang-,mozi-, Pávai termálfürdő, római-, Gangesz-, tengeri- és trópusi fürdő. Továbbá rendelkezik szauna rendszerrel, uszodával, privát fürdővel, wellness és fitness szolgáltatásokat biztosít, valamint lló szörföt és squas pályát is. A gyermekes családok részére kialakított fürdőrész biztosít: bébi- és anyuka medencét, bébi úsztató medencét, gyermek foglalkoztató termet és pihenőt, pelenkázó helyiséget, pezsgő medencét, 2db gyermekcsúszdát és játszóházat valamit családi medencét is.