Mester 8 Kisvendéglő

Mester 8 Kisvendéglő

4026 Debrecen, Mester u. 8.
info@mester8.hu

Családi vállalkozásunk 1993-ban jött létre. Debrecen történelmi belvárosában egy 1880-ban épült, tipikus civis-ház átalakítása után nyitottuk meg melegkonyhás kisvendéglőnket.

Étlapunk összeállításánál fontos szempont volt, hogy a hagyományos magyar, illetve erdélyi konyha ízvilágával találkozzanak vendégeink.

A jó ételek, bőséges adagok, elfogadható ár és a családias hangulat hamar népszerűvé tette a vendéglőt. 1994 nyarán tovább bővítettük vendéglőnket, ahol már részben fedett, belső udvaros kerthelyiségünket megnyitottuk.
1999-ben újabb beruházás következett, ekkor adtuk át kis panziónkat, mely a vendéglő működésével szerves egységet képez, szállóvendégeink számára is reggeli, ebéd, vacsora szolgáltatást nyújtva. 1993 óta van étlapunkon egy hagyományos étel, a lepcsánka, melynek egyre növekvő népszerűsége arra késztetett bennünket, hogy 2010-ben létrehoztunk egy kisüzemet is, ahol a készresütött gyorsfagyasztott lepcsánkát állítjuk elő, kiszolgálva már a kereskedelmi igényeket is.

Nem tétlenkedtünk az elmúlt évtizedekben, s családommal, munkatársaimmal továbbra is azon dolgozunk, hogy ételeinkkel, szolgáltatásainkkal vendégeink, partnereink mind nagyobb megelégedését vívjuk ki.

Tisztelettel:
Balogh Béla és családja, munkatársai