Blaháné Étterem

Blaháné Étterem

4024 Debrecen, Blaháné utca 13.
52/315-318
52/315-317

Ételrendelés házhozszállítással Debrecenben, valamint helyben fogyasztható napi ebéd menü ,  ezen két szolgáltatásunkkal várjuk minden kedves vendégünket.

Éttermünk 1994-ben nyílt Gál István vezetésével a belváros szívében, a Maróthy György Kollégium épületének földszinti részében. 120 fős klimatizált helyiségben várjuk kedves vendégeinket ötféle napi menüvel és többféle napi ajánlattal. (Nagylétszámú diák- és turistacsoportok fogadását is vállaljuk.) Honlapunkon lehetőség van ebéd rendelésre, melyet Debrecenben ki is szállítunk, díjmentesen.

A mai felgyorsult világban egyre nagyobb az igény arra, hogy házias főtt étel kerüljön az asztalra, de gyakran nincs elegendő idő a bevásárlásra, főzésre. Ételrendelés szolgáltatásunk ezt szeretné pótolni. Ebéd rendelés, savanyúsággal, desszerttel, üdítővel .. sőt már egy szelet kenyérrel is ... házhozszállítással.

Már nem csak Debrecen területére, hanem Hajdúböszörménybe is nyújtjuk ételrendelés és házhozszállítás szolgáltatásunkat.


Tehát ha helyben fogyasztana, vagy ebédet rendelne, tiszteljen meg bizalmával, és mi mindent megteszünk, hogy ne okozzunk csalódást!