Sport Yacht Kft.

Sport Yacht Kft.

8226 Alsóörs
info@sport-yacht.hu
+36-87/447-012

Hajóink között megtalálható a könnyen kezelhető túra vitorlás, amely kiválóan alkalmas egy kellemes hétvége eltöltésére a családdal, vagy a barátokkal, valamint a sportosabb, versenyzésre is alkalmas hajó.
Amennyiben Ön nem rendelkezik vitorláshajó vezetéséhez szükséges képesítéssel, illetve tapasztalattal, úgy a balatoni és tengeri vitorlázásban is nagy gyakorlatot szerzett munkatársaink állnak rendelkezésére. A Silver Resort Hotel egy modern négycsillagos wellness és konferencia szálloda, saját kikötõvel, egész éves nyitvatartással.
A komplexum Balatonfüred parti városrészének központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak, a vitorlázás szerelmeseinek.
A szálloda közvetlenül a vízparton helyezkedik el. A szállodához tartozó saját vitorláskikötőben horgonyoznak charterhajóink. Stégünktől néhány lépésre, a hotel belső udvarában kávézók, bárok, fagylaltozó, borszaküzlet, játékbolt, ajándékbolt várják az ide látogatókat.