Szemklinikák

Szemklinikák

Szeme világa az egészsége egyik legfontosabb része. Ha kezelésre szorul, kösse össze gyógyulását egy budapesti kirándulással, és spóroljon pénzt is, hiszen Budapesten világszínvonalú szemklinikákat talál.

A legmodernebb lézeres szemkorrekciós eljárások ma már ugyanúgy elérhetőek Budapesten, mint Londonban, Dublinban vagy éppen Párizsban - csak éppen az ár kedvezőbb.

Fontos tudni, hogy a klinikák nem vállalnak olyan műtétet, ahol nincsenek teljesen megbizonyosodva az optimális kimenetel felől! Az előzetes vizsgálatokat a lehető legnagyobb gonddal és felelősséggel végzik.

Az excimer lézeres korrekciós szemműtétet már szemenként 500 eurótól elvégeztethetjük Budapesten. Az egyik legköltségesebb eljárás, a szemlencse-beültetés 1600 euró körüli összegbe kerül; egyes nyugati országokban ez a fajta szemműtét akár ennek az ötszörösével is megterhelheti pénztárcánkat.

A Budapest.com kizárólag a legjobb, minőségi szolgáltatást nyújtó budapesti szemklinikákkal áll szoros együttműködésben.

Jelenleg adatbázisunkban partner Magánklinika nem érhető el.
Warning: Unknown: open(/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session/sess_2j29qk3t1mcqon6mfthamn6oe2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session) in Unknown on line 0