Zsírfeltöltés

Zsírfeltöltés

Van, akinél már húszéves korban problémát jelentenek a kisebb ráncok, redők, besüppedések, bőregyenetlenségek, ám eszében sincs kés alá feküdni, komolyabb plasztikai műtétre vállalkozni. Legtöbb embernél azonban a harmincas, negyvenes évei környékén jelentkeznek a bőrproblémák, ám nagyobb műtétnek ők sem szívesen vetik alá magukat. Ilyenkor eredményes módszer lehet a szépészeti beavatkozások „slágere": a zsírfeltöltés.

A ráncosodó, zsugorodó bőr alatti szövetek pótlására a saját zsírszövet kiválóan alkalmas.

A rendkívül népszerű plasztikai eljárás lényege, hogy a test olyan kitűnő minőségű zsírsejteket tartalmazó területeiről, mint a fenék, csípő és has, annyi zsírszövetet vesznek le, amennyi, a kezelendő terület feltöltéséhez szükséges, ez esetenként lehet akár 20-25 ml is.

A levett zsírsejteket fecskendőbe töltik, majd beinjekciózzák a korrigálandó bőrterületre. Így viszonylag egyszerű módon, problémamentesen feltölthető az arc bármelyik része, megszüntethetők a mély redők, kisimíthatók a ráncok, és helyrehozható az arckontúr. Legtöbbször a száj, az áll, a homlok ráncait, valamint az orr melletti redőket kezelik ezzel az eljárással, de a zsírfeltöltéssel lehetséges az orca kerekítése is.

A befecskendezett zsírszövet egy része, körülbelül negyven-hatvan százaléka azonban felszívódik, ezért a minél tökéletesebb végeredmény elérése érdekében négy-hat hét múlva javasolt a beavatkozás megismétlése, de ha szükséges, akár - a megfelelő időt kivárva - több alkalommal is. A zsírfeltöltési eljárás alkalmazása mellett szól az is, hogy mivel saját szövetet fecskendeznek a bőr alá, így nem kell tartani allergiás reakcióktól, hiszen a szervezetbe tökéletesen beépül a beadott zsírszövet.

A zsírfeltöltés ambulánsan, helyi érzéstelenítésben történik, s mivel szikét nem használnak, nem ejtenek vágásokat, ezért hegek sem maradnak vissza az aprócska injekcióstű nyomok után. Persze, azért a zsírfeltöltés után rögtön nem várható „babaarc", a gyógyulás ideje egyéntől függően változhat, egy-két hétig kisebb duzzanatokkal, véraláfutásokkal kell számolnia a paciensnek, ám ezek maguktól megszűnnek, felszívódnak.

A zsírfeltöltés után a kezelt területet pár napig nem szabad nagyobb nyomásnak, izommozgásnak kitenni. A hölgyeknél ebben az időszakban kerülendő mindenfajta kozmetikai kezelés, szoláriumozás, napozás, nem beszélve a tetoválásról, míg a férfiaknak három-négy hétig hanyagolniuk kell a borotválkozást. Az apróbb kellemetlenségeket azonban feledteti a beavatkozás utáni végeredmény: a teljesen természetes, fiatalosabb arckifejezés.

A Budapest.com kizárólag a legjobb, minőségi szolgáltatást nyújtó budapesti plasztikai sebészetekkel áll szoros együttműködésben.

Az Ön teljeskörű kiszolgálása érdekében kérjük küldje meg részünkre pontos igényeit, mely alapján mi megküldjük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatokat.

Az elérhető szolgáltatásokról, árairól és feltételeiről 24 órán belül megküldjük válaszunkat Önnek.

E-mail: info.mailbox@budapest.com