Egyéb plasztikai kezelések

Egyéb plasztikai kezelések

A plasztikai sebészet rendkívül szerteágazó terület, nemcsak a zsírleszívást, zsírfeltöltést, hajátültetést, arc-, fül-, orr-, mell-, bőr-, has és intimplasztikát foglalja magába, de a korszerű eszközöknek, s a folyamatosan fejlődő műtéti technikáknak köszönhetően lehetőség van a felkar, a fenék, a comb, a vádli formázására, valamint a visszerek eltűntetésére is. Mert nem csak az a fontos, miként néz ki arcunk, hogy állnak füleink, vagy elégedettek vagyunk-e mellünkkel, hasunkkal, de legalább olyan jelentőséggel bír, milyen állapotban vannak alsó végtagjaink.

Ma már nem okoz gondot a felkaron lógó megnyúlt bőrfelesleg eltűntetése. Egy viszonylag egyszerű műtéti beavatkozásnak köszönhetően megszabadulhatunk a nagymértékű fogyástól az évek alatt megereszkedett bőrtől, így újra felvehetjük ujjatlan blúzainkat vagy rövid ujjú ingeinket.

Nem jelent többé gondot az évek alatt feszességét, formáját elvesztő fenék „rehabilitációja” sem, a plasztikai sebészetnek köszönhetően rutin operációvá vált a fenékplasztika, a műtéttel visszapörgethető az idő kereke, a paciensnek olyan hátsót szabnak, mintha éjjel-nappal a konditermeket látogatná. Van megoldás a lapos hátsó korrekciójára is, a mellimplantátumokhoz hasonló, de természetesen más alakú protéziseknek köszönhetően ma már nem álom a kerek popsi sem.

Természetesen a comb területéről is eltüntethető az évek alatt felgyülemlett zsírfelesleg, a sokszor zsírleszívással kombinált műtétnek köszönhetően jelentősen csökkenthető e testrész térfogata, s növelhető feszessége.

Ha a futballistákéhoz vagy a sprinterekéhez hasonló vádlit szeretnénk, akkor a vádli formázás-, nagyobbítás a megoldás. A megfelelő implantátum segítségével máris egy görög szobrot idéz lábszárunk, így ruhatárunkban újra szerepet kaphatnak a miniszoknyák, rövidnadrágok.

De mit ér a formás vádli, ha visszerek csúfítják? Enyhébb esetekben akár néhány injekcióval orvosolható a probléma, de súlyosabb tüneteknél sem kell kétségbe esnünk, néhány apró vágás, s mintha ott sem lett volna a lilás kitüremkedés.

Kapcsolódó tartalmak:

A Budapest.com kizárólag a legjobb, minőségi szolgáltatást nyújtó budapesti plasztikai sebészetekkel áll szoros együttműködésben.

Az Ön teljeskörű kiszolgálása érdekében kérjük küldje meg részünkre pontos igényeit, mely alapján mi megküldjük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatokat.

Az elérhető szolgáltatásokról, árairól és feltételeiről 24 órán belül megküldjük válaszunkat Önnek.

E-mail: info.mailbox@budapest.com