Bőrplasztika

Bőrplasztika

Bőrünk az egyik legfontosabb védekező szerepet látja el egészségünk megőrzése érdekében. Az emberi testet a fejtetőtől a talpig bőr fedi, ezért nagyon fontos, hogy „külső takarónk” minél egészségesebb legyen, mert csak így láthatja el optimálisan feladatát. Az esztétikai megjelenés azonban legalább olyan fontos, mint a tökéletes egészség, így a bőrplasztikai sebészet jelentősége nagymértékben felerősödött.

Hiszen mi tűnik legelőször szembe egy embertársunkon? Tízből kilencen rögtön az arcot veszik szemügyre, s azonnal levonják a konzekvenciát: szimpatikus, avagy ellenszenves az illető. A modern arcplasztikai sebészet ma már Frankenstein szörnyéből is jóképű fickót varázsolna, az olyan apróbb szépséghibák korrigálása, mint a ránctalanítás, ajakfeltöltés, orr- és fülszépészeti műtétek már szinte ujjgyakorlatnak számítanak a képzett specialistáknak.

De nem jelent különösebb gondot az sem, ha a hölgyek változtatni szeretnének kebelméretükön, minden gond nélkül kisebbíthetik, nagyobbíthatják melleiket, a plasztikai sebészet megoldást kínál problémáikra. Ezáltal nem csak külső változáson megy keresztül a paciens, de önbizalma is jelentősen megnő, szinte új ember válik belőle.

Régen egy életre megbélyegezték a tetováltakat, a „varrás” elsősorban a bűnözői múltra utalt. Ma ez már természetesen másként van, igazi műalkotásokat rajzolnak a bőrre. Mégis akadnak olyanok, akik el szeretnék tűntetni a bohém élet nyomait. A bőrplasztikának köszönhetően ma már ez is rutineljárássá vált, néhány kezelés, és oda a megunt, kellemetlenséget okozó tetkó.

A hatalmas izzadságfoltok sem okoznak többé nehéz pillanatokat, egy injekcióval hosszú időre megszüntethető a verejtékezés, így vége az orrhúzogatással kísért lenéző pillantásoknak. Egyszóval, bármelyik plasztikai beavatkozást válasszák is, az eredményben teljesen biztosak lehetnek!

Kapcsolódó tartalmak:

A Budapest.com kizárólag a legjobb, minőségi szolgáltatást nyújtó budapesti plasztikai sebészetekkel áll szoros együttműködésben.

Az Ön teljeskörű kiszolgálása érdekében kérjük küldje meg részünkre pontos igényeit, mely alapján mi megküldjük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatokat.

Az elérhető szolgáltatásokról, árairól és feltételeiről 24 órán belül megküldjük válaszunkat Önnek.

E-mail: info.mailbox@budapest.com