Plasztikai sebészet

Plasztikai sebészet

Angliától és az európai országok többségétől eltérően a magyar plasztikai sebészeknek rendkívül szigorú szakmai és törvényi szempontoknak kell megfelelniük. Az ilyen praxishoz Magyarországon minimum 5 éves általános sebészi és 3 éves asszisztensi plasztikai sebészi praxisra van szükség.

A kezelések árain még így is akár 50%-ot takaríthatunk meg, beleértve a budapesti tartózkodás szálloda- és reptéri transzferköltségeit.

Ha ilyesfajta beavatkozásra szánjuk el magunkat, fontos megismerni leendő budapesti plasztikai sebészdoktorunkat. Ha megbízunk képességeiben, már csak az árakat kell összehasonlítanunk: a mellplasztika árai 600 és 2650 euró között mozognak (az esetlegesen szükséges implantátum ára nélkül); hasunk szépségét pedig 200 és 2800 euró közti áron kaphatjuk vissza.

A plasztikai műtétek széles skáláját, így felvarrásokat, szemrácműtéteket és az arckezelések minden formáját is jutányos áron veheti igénybe Budapesten.

Jelenleg adatbázisunkban partner Magánklinika nem érhető el.


Warning: Unknown: open(/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session/sess_dncvbbmalh5kpmqc1hkce9jom7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session) in Unknown on line 0