Hajklinikák

Hajklinikák

Nyerje vissza hajának régi sűrűségét akár egy nap alatt úgy, hogy

közben nem érez semmilyen fájdalmat!

A hajbeültetés terén sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező orvosaink minden évben több mint 100 embernek oldják meg a hajproblémáját teljesen fájdalommentesen!
Természetes és tartós eredmény

5+1 érv, hogy miért érdemes hajklinikánkat választania!

1. Budapesten személyes állapotfelmérés – személyre szabott árajánlat
Mi a HairPalace-nál azon dolgozunk, hogy megismerjük és megértsük az Ön elvárásait és igényét. A személyes konzultáció jó lehetőség Önnek, hogy kapjon egy pontos, személyre szabott árajánlatot.

2. A természetes hatás mellett a maximális sűrűség is garantált!
A hajbeültetés során az eredeti növési irányt figyelembe véve ültetjük be a hajszálakat. Így a beültetett haj látványra és tapintásra egyaránt természetes hatást nyújt.

3. Minden általunk beültetett hajszálra garanciát adunk!
Kizárólag több éves szakmai tapasztalattal rendelkező orvosokat alkalmazunk, így biztos lehet benne, hogy a hajbeültetés sikeres lesz. A garanciát írásban adjuk.

4. A hajbeültetés során nem keletkeznek sebek vagy maradandó hegek a fejtetőn!
A kezelés során csupán nagyítóval látható fúrófejjel szedik ki a hajhagymákat a hátsó hajdonor területből. Így nem keletkeznek maradandó sebek a fejhátsórészén.

5. A hajbeültetés alatt nem érez semmilyen fájdalmat!
A hajbeültetés során helyi érzéstelenítést alkalmazunk, így a beavatkozás alatt semmilyen fájdalmat nem érez.

5+1. MEGFIZETHETŐ ÁR
Folyamatosan arra törekszünk, hogy pácienseink ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást kapják. Klinikánk segítségével a hajbeültetés napjainkban már bárki számára elérhető!

Ne hezitáljon tovább, töltse ki a regisztrációs űrlapot, hogy kollégáink minél hamarabb segíthessenek hajproblémájának megoldásában!

loading...