Fogászati kezelések

Fogászati kezelések

A fogászati kezelésekre való igény Magyarországon még nem éri el a kívánatos szintet: a lakosság nagy része csak panasz esetén keresi fel a rendelőt, legtöbben évek óta nem jártak fogorvosnál. Pedig a társadalombiztosítás a sürgősségi ellátáson kívül finanszírozza az éves szűrővizsgálatot, a fog-, és szájbetegségek-, a fogmegtartó- és fogkőeltávolító-, valamint a különböző ínyelváltozások kezelését is.

A fogászati kezelések európai piacán az utóbbi esztendőkben viszont „robbant a bomba": az uniós országok állampolgárai - akik közül sokan vannak állami fogászati ellátás nélkül, a magánrendelők árai pedig drágák - tömegesen keresik fel a Magyarországon található fogorvosi rendelőket. A fogturizmus oka elsősorban az, hogy az EU többi államában minimum a duplájába kerülnek az alap fogászati kezelések, a különböző esztétikai, fogpótló eljárások horribilis árairól nem is beszélve.

A magyar fogászati kezelések igénybevétele mellett szól az az érv is, hogy a hazai fogorvosok igazán minőségi munkát végeznek - ezért külföldön is keresettek -, köszönhetően az egyetemeinken folyó magas szintű képzésnek. Fogorvosi rendelőink műszeres felszereltségben is felveszik a versenyt a legnívósabb EU-s országok hasonló intézményeivel, de az orvosok, asszisztensek idegennyelvtudása is megfelel a követelményeknek.

Budapest és az ország számos pontján található fogorvosi rendelők igyekeznek barátságos környezetet biztosítani a fogászati kezelések elvégzéséhez. A minimális fájdalommal, gyors, precíz munkavégzéssel történő beavatkozások nem kis szerepet játszanak a fogászati kezelésektől való félelem csökkentésében. Ha a paciens még így is idegenkedne a fogászati kezeléstől, már lehetőség nyílik altatásban vagy hipnózisban elvégzett eljárásokra is.

A fogászati kezelések magas szintű elvégzése mellett minden rendelőben garanciát vállalnak a fogpótlásokra, esztétika beavatkozásokra, de elvégeztethető a manapság egyre jobban terjedő szájüregi rák szűrési vizsgálata is.
Egyre több wellness-központban található fogorvosi rendelő, a fogászati kezelések miatt Magyarországra látogató külföldiek ezért előszeretettel kötik össze a kellemest a hasznossal. A gondtalan kikapcsolódás mellett itt különböző gyógyászati- és esztétikai célú beavatkozások is igénybe vehetők.

Helvetic Clinics Budapest: "Te különleges vagy... a legjobbat érdemled!"
1065 Budapest, Revay utca 12.
HU +36 1 690 13 04; EN +44 203 129 18 29; DE +41 43 508 27 39, +49 322 21 09 35 28
  Budapest Európa egyik legszebb városa, köszönhetően ezer éves történelemének, kultúrájának és az építészetének, amely túlélte mindkét ...