Fogászati kezelések

Fogászati kezelések

A fogászati kezelésekre való igény Magyarországon még nem éri el a kívánatos szintet: a lakosság nagy része csak panasz esetén keresi fel a rendelőt, legtöbben évek óta nem jártak fogorvosnál. Pedig a társadalombiztosítás a sürgősségi ellátáson kívül finanszírozza az éves szűrővizsgálatot, a fog-, és szájbetegségek-, a fogmegtartó- és fogkőeltávolító-, valamint a különböző ínyelváltozások kezelését is.

A fogászati kezelések európai piacán az utóbbi esztendőkben viszont „robbant a bomba": az uniós országok állampolgárai - akik közül sokan vannak állami fogászati ellátás nélkül, a magánrendelők árai pedig drágák - tömegesen keresik fel a Magyarországon található fogorvosi rendelőket. A fogturizmus oka elsősorban az, hogy az EU többi államában minimum a duplájába kerülnek az alap fogászati kezelések, a különböző esztétikai, fogpótló eljárások horribilis árairól nem is beszélve.

A magyar fogászati kezelések igénybevétele mellett szól az az érv is, hogy a hazai fogorvosok igazán minőségi munkát végeznek - ezért külföldön is keresettek -, köszönhetően az egyetemeinken folyó magas szintű képzésnek. Fogorvosi rendelőink műszeres felszereltségben is felveszik a versenyt a legnívósabb EU-s országok hasonló intézményeivel, de az orvosok, asszisztensek idegennyelvtudása is megfelel a követelményeknek.

Budapest és az ország számos pontján található fogorvosi rendelők igyekeznek barátságos környezetet biztosítani a fogászati kezelések elvégzéséhez. A minimális fájdalommal, gyors, precíz munkavégzéssel történő beavatkozások nem kis szerepet játszanak a fogászati kezelésektől való félelem csökkentésében. Ha a paciens még így is idegenkedne a fogászati kezeléstől, már lehetőség nyílik altatásban vagy hipnózisban elvégzett eljárásokra is.

A fogászati kezelések magas szintű elvégzése mellett minden rendelőben garanciát vállalnak a fogpótlásokra, esztétika beavatkozásokra, de elvégeztethető a manapság egyre jobban terjedő szájüregi rák szűrési vizsgálata is.
Egyre több wellness-központban található fogorvosi rendelő, a fogászati kezelések miatt Magyarországra látogató külföldiek ezért előszeretettel kötik össze a kellemest a hasznossal. A gondtalan kikapcsolódás mellett itt különböző gyógyászati- és esztétikai célú beavatkozások is igénybe vehetők.

Helvetic Clinics Budapest: "Te különleges vagy... a legjobbat érdemled!"
1065 Budapest, Revay utca 12.
HU +36 1 690 13 04; EN +44 203 129 18 29; DE +41 43 508 27 39, +49 322 21 09 35 28
  Budapest Európa egyik legszebb városa, köszönhetően ezer éves történelemének, kultúrájának és az építészetének, amely túlélte mindkét ...
Kreativ Dental Klinika
1141 Budapest, Vezér út 100
Hu, En: + 36 1 222 01 99, De: 0800 588 588 0
A Kreatív fogklinika páratlan, világszínvonalú szolgáltatást biztosít páciensei számára már több mint egy évtizede. Európa élvonalába tartozik mind ...