Fogékszer

Fogékszer

Múló hóbort, vagy klasszikussá váló esztétikai fogászati trend? Az idő majd megadja a választ a kérdésre, egy biztos, a fiatalok körében egyre népszerűbb a csillogó kis fogékszer, melyet általában a felső kismetszőfogakon vagy a szemfogakon viselnek. Számtalan formája, fajtája ismert, készülhet aranyból, fehéraranyból, vagy kristályokból, de nem ritka, amikor a nemesfémet drágakővel kombinálják. Formázhatja a tulajdonos kezdőbetűjét, szimbólumokat, kifejezve viselője egyéniségét. A világ vezető ékszerkészítő cégei is jó üzletnek látnak a fogékszerek forgalmazásában, egyedi kollekciókból válogathatnak a vásárlók. Fokozza a csecsebecsék iránti vásárlási kedvet, hogy a világon egyre több, a fiatalok körében népszerű médiaszemélyiség fogait is hasonló ékszerek díszítik.

A fogékszer felhelyezése néhány évvel ezelőtt még akár fél óráig is eltarthatott - s az eljárás során a fogzománc letisztításához maró gélt is használtak -, addig mára jócskán lerövidült, s leegyszerűsödött ez a veszélytelen esztétikai fogászati eljárás. A műveletet csak fogorvos végezheti el – otthon ne is próbálkozzunk –, aki egy egészségre ártalmatlan speciális ragasztóval rögzíti a szennyeződésmentes fogra a kiválasztott ékszert. A mindössze három-öt perci tartó beavatkozás semmilyen formában nem károsítja a fogzománcot. A művelet nem igényel különösebb fogászati előkészítést, fúrás- és fájdalommentes, viszont előtte ajánlott egy fogfehérítő eljárás, hiszen a csillogó kis fogékszer csak hibátlan, hófehér fogakon mutat igazán jól.

Ha viselője megunta a fogékszert, bármikor levetetheti, vagy újra cseréltetheti. A fogékszer az evést, ivást, fogmosást nem akadályozza, viselőjének dekoratív mosolyt kölcsönöz.

Kreativ Dental Klinika
1141 Budapest, Vezér út 100
Hu, En: + 36 1 222 01 99, De: 0800 588 588 0
A Kreatív fogklinika páratlan, világszínvonalú szolgáltatást biztosít páciensei számára már több mint egy évtizede. Európa élvonalába tartozik mind ...
Helvetic Clinics Budapest: "Te különleges vagy... a legjobbat érdemled!"
1065 Budapest, Revay utca 12.
HU +36 1 690 13 04; EN +44 203 129 18 29; DE +41 43 508 27 39, +49 322 21 09 35 28
  Budapest Európa egyik legszebb városa, köszönhetően ezer éves történelemének, kultúrájának és az építészetének, amely túlélte mindkét ...