Fogékszer

Fogékszer

Múló hóbort, vagy klasszikussá váló esztétikai fogászati trend? Az idő majd megadja a választ a kérdésre, egy biztos, a fiatalok körében egyre népszerűbb a csillogó kis fogékszer, melyet általában a felső kismetszőfogakon vagy a szemfogakon viselnek. Számtalan formája, fajtája ismert, készülhet aranyból, fehéraranyból, vagy kristályokból, de nem ritka, amikor a nemesfémet drágakővel kombinálják. Formázhatja a tulajdonos kezdőbetűjét, szimbólumokat, kifejezve viselője egyéniségét. A világ vezető ékszerkészítő cégei is jó üzletnek látnak a fogékszerek forgalmazásában, egyedi kollekciókból válogathatnak a vásárlók. Fokozza a csecsebecsék iránti vásárlási kedvet, hogy a világon egyre több, a fiatalok körében népszerű médiaszemélyiség fogait is hasonló ékszerek díszítik.

A fogékszer felhelyezése néhány évvel ezelőtt még akár fél óráig is eltarthatott - s az eljárás során a fogzománc letisztításához maró gélt is használtak -, addig mára jócskán lerövidült, s leegyszerűsödött ez a veszélytelen esztétikai fogászati eljárás. A műveletet csak fogorvos végezheti el – otthon ne is próbálkozzunk –, aki egy egészségre ártalmatlan speciális ragasztóval rögzíti a szennyeződésmentes fogra a kiválasztott ékszert. A mindössze három-öt perci tartó beavatkozás semmilyen formában nem károsítja a fogzománcot. A művelet nem igényel különösebb fogászati előkészítést, fúrás- és fájdalommentes, viszont előtte ajánlott egy fogfehérítő eljárás, hiszen a csillogó kis fogékszer csak hibátlan, hófehér fogakon mutat igazán jól.

Ha viselője megunta a fogékszert, bármikor levetetheti, vagy újra cseréltetheti. A fogékszer az evést, ivást, fogmosást nem akadályozza, viselőjének dekoratív mosolyt kölcsönöz.

Helvetic Clinics Budapest: "Te különleges vagy... a legjobbat érdemled!"
1065 Budapest, Revay utca 12.
HU +36 1 690 13 04; EN +44 203 129 18 29; DE +41 43 508 27 39, +49 322 21 09 35 28
  Budapest Európa egyik legszebb városa, köszönhetően ezer éves történelemének, kultúrájának és az építészetének, amely túlélte mindkét ...
Kreativ Dental Klinika
1141 Budapest, Vezér út 100
Hu, En: + 36 1 222 01 99, De: 0800 588 588 0
A Kreatív fogklinika páratlan, világszínvonalú szolgáltatást biztosít páciensei számára már több mint egy évtizede. Európa élvonalába tartozik mind ...