Fitness

Fitness

Budapesten számos sportolási lehetőség adott. A legideálisabb helyszín erre a Margitsziget, amelyet a kora reggeli órákban szinte ellepnek az egészséges életmód hívei - még neves politikusokkal is találkozhatunk itt, amint róják köreiket a futósávban.

A magyarok mindig is szerettek sportolni; a nyári olimpiák történelmében összesen 460 érmet jegyeztek, melyből 158 arany.

A legsikeresebb versenyszámok a vívás, az úszás, kajak-kenu, birkózás és atlétika. A vízisportokban való jártasság bizonyára a Balatonhoz és a Dunához köthető.

Budapesten is teret hódítottak a modern sportágak, mint pl. a bowling, a biliárd, a darts, a gokart, a wakeboarding és a squash, valamint az extrém sportok.

Warning: Unknown: open(/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session/sess_tslunsoddd8prra0no88nth9u2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session) in Unknown on line 0