GENEZIS Kortárs Művészeti Galéria

GENEZIS Kortárs Művészeti Galéria

1052 Budapest, Váci utca 19-21. (Millenium Center)
http://www.genezisgallery.com/

A GENEZIS Kortárs Művészeti Galéria1998 óta biztosít állandó megjelenési lehetőséget kiváló képző és iparművészei számára Budapest belvárosában. A galéria elsődleges feladatának tekinti Pelles Róbert képzőművész képvisletét,
aki megalakulásunk első pillanatától egyfajta művészeti vezetői szerepet is vállalva segíti az eredeti koncepció és művészi színvonal folymatos fenntartását.

Nemzetközi sikereket elért állandó kiállítóink mellett, időközönként bemutatkozási lehetőséget kínálunk fiatal, feltörekvő művészek számára is. A galéria képviselői készséggel nyújtanak segítsége abban, hogy az Ön elképzelése a lehető legszerencsésebb módon valósulhasson meg. Szükség esetén akár helyszíni tanácsadással is rendelkezésére állunk javaslatainkkal, hogy az általunk kínált műtárgyak közül megtalálhassa a leginkább a környezetébe illőt.

Az eredeti Pelles festmények mellett módjában áll az alkotó számozott, gicle minőségű nyomataiból is választani, amelyek Magyarországon kizárólagosan nálunk megtalálhatók és amelyek színes válogatást adnak a művész képi világának teljességéből. Látogasson el hozzánk személyesen, vagy vegye igénybe online lehetőségeinket. A galéria az előzetesen egyeztetett feltételek mellett – sokéves kapcsolatban a DHL nemzetközi szállítmányozó céggel – pontosan és biztonságosan juttatja el az Ön által kiválasztott alkotást a világ bármely pontjára. Festményeink esetében bizonyos vásárlási összeghatár felett a szállítási költségeket magunkra vállaljuk.