Kiadványok

Kiadványok

A Magyar Turizmus Zrt. és a Budapesti Fesztivál-és Turisztikai Központ évről évre magas színvonalú kiadványokat jelentet meg a Budapestre érkező turisták megfelelő tájékoztatása érdekében.

Ezekben szinte minden fajta információ megtalálható, mint például a Budapest látnivalói, kulturális értékei, praktikus információk a városról, közlekedésről, részletes tájékoztatók a múzeumokról, gyógyfürdőkről, színházakról, különböző programajánlatok, térképek a nevezetességek feltüntetésével.

A nyomtatott anyagok általában ingyenesek, Tourinform Irodákban, valamint egy részüket a szállodák recepcióján lehet beszerezni. A kényelmesebb hozzáférés érdekében az alábbiakban elektronikus formában is letölthetőek a prospektusok.

Budapestre úgy szabad érkezni, hogy először valahol a város közepén nyitjuk ki a szemünket, amikor kitárul előttünk a két városrész, a Duna és a partokat összekötő hidak panorámája. Legyen reggel, dél vagy este, álljunk a Gellérthegy kilátóteraszán, a Halászbástya árkádjai alatt, a pesti Duna-korzón, a Bazilika kupolájában vagy a Margit híd korlátjának dőlve...

Budapest Guide


Warning: Unknown: open(/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session/sess_2qe6crd5drq6ucku54epvaq1e5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/remi/php56/root/var/lib/php/session) in Unknown on line 0