Selfness

Relaxáció, lazítás

Selfness

Selfness

A selfness fogalma Matthias Horx német trendkutató, a német Jövőkutató Intézet alapítójának nevéhez fűződik. Szemléletmód, amely a testi-lelki-szellemi harmónia megteremtését célozza folyamatos alkalmazkodás útján az egyre gyorsabban változó világban.

A wellness nyújtotta kikapcsolódás és élvezeti érték mellett egyre hangsúlyosabbá válik a mélyebb önismeret, annak felismerése, hogy mitől érezzük magunkat jobban, hogyan lehetünk képesek ennek megfelelően irányítani életünket, és mindezt annyi energiával, ami a cél érdekében feltétlenül szükséges. A selfness hozzátesz a wellness-hez: wellness esetén az egészséges életmódon túl, átmeneti feszültségoldásról beszélünk, viszont a selfness az önismeretről, önmagunk hosszú távú és folyamatos változtatásáról szól, azaz a tudatos test- és személyiségformálásról.


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email