Tangentor

Masszázs

Tangentor

Tangentor

Víz alatti vízsugármasszázs, amelyet az erre a célra kialakított kádakban végeznek, és amelynek során 0.5-5 atmoszféra nyomású vízsugárral masszírozzák a testet. A víz alatti vízcsövet a terapeuta irányítja a kezelni kívánt izomcsoportra 10-15 cm távolságból.

Serkenti a keringést, különösen a nyirokrendszert, és így fokozza a szervezet méregtelenítését és anyagcseréjét. Használata során a test teljesen ellazul, a kezelés stresszoldó hatású, segíti a bőr megújulását, javítja a kötőszövetek rugalmasságát, és csökkenti a fájdalmakat.

A kezelés ajánlott időtartalma 10 perc, melyet kúraszerűen érdemes igénybe venni. Ajánlott műtétek utáni gyógykezelésekre, mozgásszervi- és idegbetegségekre, sportolóknak, valamint keringési problémákkal küzdőknek.


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email