Hangterápia, hangtálka masszázs

Masszázs

Hangterápia, hangtálka masszázs

Hangterápia, hangtálka masszázs

Definíció
A tibeti buddhista gyógymódokban szerepet játszanak az eltérő ötvözetű sárgaréz tálkák. A hangtálkákat Indiából vagy Nepálból importálják, hogy azokat a gyógyító és életsegítő praxisokban a terápiához használhassák.
A műhelyekben „hangmasszázs-szakember” kiképzés is folyik.

A hangmasszázs során a fekvő személy betakart testére több tálkát helyeznek el és megütögetik azokat (vannak olyan eljárások is, ahol mindez vízben történik). A finom rezgés állítólag megérinti a testet, lelket és szellemet, és oldja a feszültséget, öngyógyító erőket mozgósít, alkotó energiát szabadít fel és hagyja, hogy az energia akadálytalanul haladjon át a testen.

Ezzel a módszerrel állítólag kevesebb félelemmel és gondtalanabbul élvezhető az élet. A terápiához többféle tálkát használnak, melyek nagyságuk és ötvözetük alapján eltérő hangot adnak. Ezeket - egyszerűbben kifejezve - új bolygókhoz, a kozmoszhoz és az állatövi jegyekhez rendelik hozzá.

A módszert az ezotéria ihlette. Az ellazulás bizonyára lehetséges, de az azon túli feltevések sem tudományosan, sem hitelt érdemlően nem igazolhatók.


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email