Pilates

Keleti gyógymódok

Pilates

Pilates

A Pilates olyan légzéssel összekötött gerinckímélő és tartásjavító torna, mely rendszeres gyakorlással formásabb test, erős hasizom, erős hát, jobb testtartás, karcsúbb derék, testi és lelki kiegyensúlyozottság várható.

Kifejlesztője a német Joseph Pilates (1880 - 1967), aki a világháborús sérültek rehabilitációs gyógytornászaként, keleti elemekre (a Jóga-iskolákra) és a görög-római katonai tornákra építve folyamatosan finomította technikáját, melyet „Test Kontroll” néven 1930-tól oktatni kezdett.

A módszer alkalmazásakor a jóga teljes összpontosítását és egy speciális légzéstechnikát kombinálnak a gyakorlatokban. Erő- és nyújtó gyakorlatokkal edzik a testet, javítják a testtartást és hajlékonyságot, és segítik a testet és a lelket a folyamatos alkalmazkodásban. A Pilates ösztönzi a test öngyógyító erőit.

Lépésről - lépésre haladva, rendszeres gyakorlással a módszer könnyen elsajátítható. Korra, nemre, edzettségi szintre való tekintet nélkül gyakorolható.


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email