Kovaföld

Gyógynövények és egyéb gyógyhatású készítmények

Kovaföld

Kovaföld

Definíció
A kovaföld 94 %-ban szilícium-oxidból áll. Ezenkívül kisebb mennyiségben található még benne alumínium, vas, kalcium, foszfor és magnézium. A szilícium az alumíniumhoz hasonlóan az ún. ultra nyomelemek csoportjába tartozik, melyeknek speciális funkciói nem ismertek. Az emberek és állatok szükségleteit a normál táplálkozás fedezi. Legalábbis hiányjelenségek eddig még nem léptek föl.

A kovaföld készítményeket a gyártók táplálék kiegészítőkként ajánlják az egészséges körmök, a fényes haj és a szép bőr érdekében.

Eddig még nem állnak rendelkezésre klinikai adatok arra vonatkozóan, hogy a kovaföld egyáltalán hatásos-e, és valóban „egészségessé és széppé” tesz-e. Ugyanakkor vannak arra utaló jelek, hogy a kovaföld – hosszan tartó és nagy mennyiségben történő fogyasztása esetén – elősegítheti a vesekőképződést.


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email