Kranioszakrális terápia

Gyógykezelések - Gyógyászati kezelések

Kranioszakrális terápia

Kranioszakrális terápia

A kranioszakrális elnevezés a koponya és a keresztcsont latin elnevezéséből (cranium és os sacrum) ered. Az emberi test kranioszakrális rendszeréhez a koponya, az agy, a központi és perifériás idegrendszer, a gerincvelő, az agy- és gerincvelő folyadék (liquór), a hozzá tartozó kötőszövetes hártyák és a keresztcsont tartozik.

A terápia lényege, hogy a kezelés során a terapeuta a gerincvelő-folyadék ritmikus pulzálására ráhangolódva a kötőszöveteken keresztül feszültségmentesíti a kranioszakrális rendszert. A kezelés célja a gerincvelő-folyadék akadálytalan áramlásának, és ezáltal a központi idegrendszer zavartalan működésének biztosítása, melynek végeredményeként a szervezet öngyógyító és önszabályozó erői ismét maximális hatékonysággal tudnak működni.


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email