Zero Balancing

Egyéb kezelések

Zero Balancing

Zero Balancing

A Zero Balancing finom érintéseket alkalmazó, a test szerkezete és az energia közötti kapcsolat megteremtését, helyreállítását célzó terápia. A terápia kitalálása és elterjesztése dr. Fritz Smith nevéhez fűződik, akit az akupunktúra megismerése indított a nyugati gyógymódokról a Zero balancing-re való áttérésre. Hívei szerint ideálisan vegyíti a testrészekre, illetve az azokat körülvevő energiamező befolyásolására irányuló kezelések elemeit, így alkalmas a test-lélek-szellem egyensúlyának helyreállítására. A kezelés gyengéd, az abban részesülőre mégis erőteljes hatással van, és sok különböző probléma megoldásában bizonyult eredményesnek.

A Zero balancing-ben használt érintések igen jellegzetesek, az újjnyomások és kitartott nyújtások a csontokra és az ízületekre irányulnak a test struktúrája és az energiamező közötti kapcsolat létrehozása érdekében, amely által a test egy olyan nyugalmi állapotba kerül, amelyből kiindulva újraszervezheti önmagát. A kezelés feszültségoldó hatású, a beteg általa megszabadul a kényelmetlenségektől és a fájdalmaktól, egy mélyről fakadó kellemes érzés és egységérzet tölti el.


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

Hirdetések



Debrecen – Programok,Információk
Pin It
email