Írisz diagnosztika

Egyéb kezelések

Írisz diagnosztika

Írisz diagnosztika

Definíció
A módszert Péczely Ignác magyar orvos és homeopata fejlesztette ki 1880 körül. A módszer azon feltevésen alapszik, hogy valamennyi testrész, illetve szerv és a szem szivárványhártyája (írisz) között idegi összeköttetés van. A szervezet betegségei és zavarai pigment foltok, csíkok és körök formájában láthatóvá válnak az íriszen.

Az írisz vizsgálata vagy nagyítón keresztül történik, vagy pedig lefényképezik. Az íriszdiagnosztikával foglalkozó szakemberek az íriszt „szeletekre” osztják fel, ahol egy-egy szelet egy bizonyos testrésznek vagy szervnek felel meg. A test jobb fele a jobb szem szivárványhártyáján, míg bal fele a bal szem szivárványhártyáján rajzolódik ki. Így pl. az epebetegségek a jobb szem íriszében láthatók a „háromnegyed nyolc” állásban egy pigment foltként (epekövek) vagy fehér csíkként (epegyulladások).


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email