Inhaláció

Egyéb kezelések

Inhaláció

Inhaláció

A gyógyszeres inhaláció a sós vagy ásványvizes inhalációval megegyező hatású és ugyanazon az elven is működik, de hatása erősebb. Víz, néha ásványvíz és gyógyszerek keverékét kell belélegezni egy csövön keresztül. A gyógyszer közvetlenül a mélyebb légutakba és a tüdőbe jut, ahol segíti a váladékok feloldódását, és könnyebb kiürítést. A kezelés krónikus légzőszervi megbetegedések, allergiák vagy megfázás, illetve légúti fertőzések utóhatásainak gyógyítására alkalmas.

Sós inhaláció esetében az ásványvízben vagy gyógyvízben porlasztott sót egy csövön keresztül, szájon át kell belélegezni. A belégzési folyamat közben apró sórészecskék jutnak a légzőrendszerbe és a tüdőbe. Mivel a sónak antibakteriális hatása van, a részecskék segítik a váladékok feloldódását és a légzőrendszer tisztulását. A kezelés krónikus légzőszervi megbetegedések, allergia vagy megfázás, illetve légúti fertőzések utóhatásainak gyógyítására alkalmas.


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email