Breema-módszer

Egyéb kezelések

Breema-módszer

Breema-módszer

Ezt a kíméletes terápiát Jon Scheiber orvos fejlesztette ki, és az ő nevéhez fűződik a Kaliforniában létrehozott Breema Centrum megalapítása is.

Az egész testet érintő, személyre szabott kezelés közben a kliens puha matracon, a földön fekszik. A gyakorlatok egyszerű, természetes, ugyanakkor mélyre ható mozdulatokból és érintésekből állnak, amelyhez a terapeuta élénk szellemi jelenléte és figyelmessége elengedhetetlen. A terapeuta finom, átérző mozdulatai fájdalommentesek, miközben a kliens teljesen passzív. A közöttük létrejövő energiamező egy folyamatos, nonverbális kommunikációt, a teljes elfogadás atmoszféráját teremti meg. Éppen ezért a Breema túlmutat az egyszerű testkezelésen, a mentális és emocionális dimenzió elérésével lazító és egyben vitalizáló hatású.

A Breema egyedül is gyakorolható: ezek a testgyakorlatok nem a klasszikus értelemben vett gimnasztikát jelentik, mert messze túlmennek az izmok, csontok és ízületek megmozgatásán, mivel minden gyakorlathoz pozitív gondolatok kapcsolódnak.


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email