Magyar kongresszusi Iroda – Rendezvények Budapesten

Részletes információk a budapesti konferencialehetőségekről: helyszínek, rendezvényszervezők, catering.

Magyar Kongresszusi Iroda – Konferenciák Budapesten

Magyar Kongresszusi Igazgatóság

A Magyar Turizmus Zrt. keretein belül non-profit szervezetként működő Magyar Kongresszusi Igazgatóság (MKI) azzal a céllal jött létre, hogy népszerűsítse hazánk konferenciaturisztikai adottságait, helyszíneit kül- és belföldön egyaránt. Fő feladatai közé tartozik az érdeklődők és a piaci szereplők ingyenes, folyamatos informálása, az adatgyűjtés és -kezelés, promóciós anyagok készítése, nemzetközi szervezetekkel való kapcsolattartás és a szakma képviselete.
 
A hivatásturizmus – nemzetközi megnevezéssel élve a MICE, a "Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions" piac - ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő turisztikai ágazata. Az utóbbi évek bizonyították, hogy Magyarország nemzetközi szinten nemcsak versenyképes, de kifejezetten sikeres: professzionális szervezőirodák, jól felszerelt konferenciaszállodák és különleges rendezvényhelyszínek széles választéka várja az országba érkezőket.


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email