Budapesti Kiadó irodák – Iroda Ingatlanok Budapesten

Gondosan válogatott budapesti ingatlanirodák információkkal, ajánlatokkal, eladó és kiadó irodákkal.

Kiadó Irodák Budapesten - Budapesti Bérelhető Irodák

Irodák

Budapesten közel 2 millió négyzetméternyi “A” kategóriás irodahelyiség található, melynek többségét 1990 után alakították ki. A legtöbb irodahelyiség új építésű épületekben található, légkondicionálóval és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal, de nem ritkák a történelmi, eredetileg lakáscélú épületekben kialakított irodák sem.

A bérleti díjak árszínvonala még mindig az egyik legkedvezőbb Közép-Európában: az irodák átlag bérleti díja 17,9 euró volt 2007-ben. A budapesti irodaépítési láz ellenére az ingatlanfejlesztők és ügynökségek számára nem probléma a bérlők megszerzése: csupán az irodahelyiségek 10%-a áll kihasználatlanul.

A Budapest.com kizárólag a legjobb, minőségi szolgáltatást nyújtó budapesti ingatlanközvetítő vállalatokkal áll szoros együttműködésben.


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email